Jdi na obsah Jdi na menu
 


Crescendo pokračování Zavrženého

24. 2. 2011

 

 

Crescendo

 

Crescendo je druhý díl Zavrženého, takže ho opět napsala Becca Fitzpatricková.

 

Tak a teď ten děj. Nora je s Patchem už nějakou tu chvíli (2 měsíce) a všechno perfektně klape ... dokud mu neřekne, že ho miluje. V tu chvíli začne být Patch odtažitý a témeř doslova utíká pryč. Nora je z toho celkem špatná a její nepříjemné pocity ještě znásobí informace, že Patch byl viděn u Marciina domu (Marcie je dalo by se říci největší nepřítel Nory).

Když se Nora Patche zeptá, co tam dělal, vyhýbá se odpovědi,  a tak se s ním Nora v návalu vzteku rozjede. Na scéně se objevuje Scott, přítel z dětsví, který je schodou okolností Nephil. Patch Noru varuje, aby se s ním  nevídala, protože je to nebezpečné, ale Nora si od něj nechce nechat rozkazovat, a tak si dělá co chce. Když Scotta sleduje, aby odhalila jeho minulost uvidí svého mrtvého otce. Toto se jí během knihy stane ještě několikrát.

Jednoho dne jí někdo neznámý pošle prsten se vzkazem, že patří Černé ruce, muži který zabil jejího otce. Od Rixona, který momentálně chodí s Vee, se náhodou dozví, že Černá ruka je Patch, nebo alespoň takhle se mu dříve říkalo. Tato informace Noře pěkně zamotá hlavu.

Aby toho nebylo málo tak Patch se začne vídat s Marcie. Nora dokonce najde jeho klíčky od auta u ní v pokoji a naopak Marciiny bikiny v Patchově Jeepu.

Už si myslíte, že tam je dost zvratů ... omyl... Zničeho nic Marcie Noře oznámí, že je dost možné, že jsou sestry.

 

Úspěšně dočteno. Sice s delšíma pauzama, ale na čtyři nádechy . Vřele doporučuji všem, kdo mají rádi romantiku, napětí i dobrou zápletku. Do poslední chvíle nevíte kdo za všemi nástrahami stojí.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Zavržený 2.díl - Crescendo